02-10-2008

I kissed charles en Skiggy Rapz stromen door naar 3FM Serious Talent!

Er zijn weer nieuwe Serious Talents bekend. Deze vier bands van OngekendTalent.nl stromen door naar 3FM Serious Talent en kunnen zo in oktober en november rekenen op airplay via 3FM. De vier gelukkigen zijn Miss Montreal, Skiggy Rapz, I Kissed Charles en Jessica Hoogenboom.

Op serioustalent.nl kun je nummers van de vier geselecteerden beluisteren en lezen hoe je je aanmeldt voor Serious Talent.


25-08-2008

Fotowedstrijd Popronde Rotterdam

Het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam lanceert tijdens de Popronde in september 2008 een wedstrijd popfotografie In Rotterdam heeft de Popronde een extra verdieping, op het beeldende vlak. Tijdens het festival op 19 september organiseert het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam een wedstrijd popfotografie. Foto's van optredens, van het publiek, van bands, sfeerportretten van een concert - alle varianten zijn welkom, mits de foto's tijdens deze Popronde gemaakt worden.

Om jong talent op te sporen heeft het Centrum Beeldende Kunst een samenwerking gezocht met CJP en met de school voor fotografie. Zie meer over de spelregels en voorwaarden:
http://www.cbk.rotterdam.nl


11-08-2008

Vijftig optredens op de Popronde Nijmegen

Een nieuw record op de eerste editie van de nieuwe Popronde editie. Bij de opening in Nijmegen op 12 september treden 50 bands op. Check het program!


11-08-2008

Popronde wordt coproductie met MuziekCentrumNederland

De Popronde is vanaf 2008 een coproductie van Popwaarts en Muziek Centrum Nederland (MCN). Muziek Centrum Nederland waarin het voormalig Nederlands Pop Instituut is opgegaan is pro-actief betrokken bij verdere professionalisering, uitbouw en verdieping van de Popronde.


11-08-2008

Popronde CD 2008

Wil je voordat de Popronde jouw stad aandoet vantevoren inluisteren; de Popronde Cd is online verkrijgbaar.


11-08-2008

Acties met de Partners

De Popronde zal gedurende de 10 weken dat het festival toert uitgebreid voorbij komen in de Revu, Dagblad Metro en bij KinkFm. Via MusicFrom.Nl, Ongekend Talent en Next Best Band zijn de optredens te volgen. Ringtones van meetourende bands komen via Nakko beschikbaar. Hou de nieuwssite in de gaten. Als er acties met de partners of andere nieuwtjes zijn publiceren we het op deze plek.


11-08-2008

Popronde zoekt promoteam

Lijkt het je wat het festival in 20 steden bij 350 podia te promoten en onderweg 450 optredens te checken? Mail voor meer info .